Caravan Zee

Caravan Zee wordt onze nieuwste aanwinst en is vanaf mei 2024 te boeken. Caravan Zee is geschikt voor maximaal 3 personen en beschikt over 2 tweepersoons bedden. Caravan Zee ligt op het noordoosten gericht en heeft in de ochtend zon. De caravan beschikt over een koffiehoekje en een kleine minibar. Verder beschikt de caravan over een nieuwe privé badkamer welke in de achtergelegen schuur is gesitueerd (2 meter afstand van de caravan). Er is geen toilet en geen kookstel in de caravan aanwezig. Vóór de caravan is een niet omheind gedeelte waar bij goed weer heerlijk in de zon gezeten kan worden met vrij uitzicht over de landerijen.  In het hoofdgebouw van de BnB kan gebruik worden gemaakt van een combimagnetron, eierkoker en de spelletjes/boekenhoek. De caravan is geschikt voor het meebrengen van maximaal 2 kleine hondjes. Deze dienen op het perceel altijd aangelijnd te zijn in verband met onze poes Lucie. De caravan zal €95,- per nacht gaan kosten en is voor minimaal 5 nachten te boeken.

  • 12m²
  • 3 Personen
  • Privé badkamer
  • Tegen betaling maximaal 2 kleine honen toegestaan.

Heb je vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of ons telefoonnummer 0619295405. Graag tot snel bij BnB de Kapitein!

Neem een optie op Caravan Zee

Caravan Zee is totdat deze af is, in optie te plaatsen middels onderstaand formulier.  Vermeld onderstaand de gewenste datums, daar het om caravan Zee gaat en aantal personen/huisdieren. Zodra de caravan af is ontvang je een mailtje met foto’s. De optie kan dan worden omgezet in een reservering.

12 + 15 =