Zorghotel Texel (Verblijf met zorg)

 Ben je nog op zoek naar een fijne, ruimte accommodatie mét zorg? Ook in onze eigen Bed no Breakfast de Kapitein is het mogelijk om vakantiezorg te ontvangen. Wij hebben de zorg in eigen beheer, omdat eigenaresse Melissa gediplomeerd verpleegkundige bij vakantiezorgtexel.nl is. Hierdoor kunnen we ook bij ongeplande zorg snel schakelen en kunnen er eenvoudig meerdere zorgmomenten per dag worden ingepland. 

De zorg kan in alle drie de kamers (Bakboord, Stuurboord en het Anker) van BnB de Kapitein geleverd worden voor volledig mobiele zorgvragers. Kamer het Anker is onze grootste kamer. De kamer heeft veel ruimte naast het (normale) bed, geen drempels, en is voorzien van een onderrij wasbak en ontbijttafel. In de douche kan een douchestoel worden geplaatst. De kamer is niet voorzien van wand- of toiletbeugels, waardoor deze enkel geschikt is voor actieve rolstoel- of rollator gebruikers met voldoende balans.

Meer weten? Kijk op vakantiezorgtexel.nl of neem contact op.

  • BIG-geregistreerde verpleegkundige zorg
  • mogelijk via onderaannemerschap, PGB of particuliere zorg

Heb je vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of ons telefoonnummer 0619295405. Graag tot snel bij BnB de Kapitein!

Verblijf met vakantiezorg

vakantiezorg-texel